Website Optimalisatie: Haal meer uit je website!

Geen bezoekers op je site? Of veel bezoekers maar niemand die koopt? Met deze hands-on workshop pakken we samen alle obstakels op je website aan, en gaan we van kliks naar klanten!

We zijn momenteel volop bezig met het herwerken van onze opleidingen en het inplannen van nieuwe data. Van zodra we hiermee klaar zijn plaatsen we de info zo snel mogelijk op de website!

Kan je niet wachten?
Bekijk dan zeker onze opleiding “Je eigen website in 1 dag”
Deze opleiding is reeds vernieuwd en ingepland op vrijdag 14 december of vrijdag 11 januari 2019.

Nieuwsgierig?

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen en data. We sturen enkel relevante info, geen onnodige reclame en spam dus.

Waarom deze cursus?

De laatste jaren is er in Vlaanderen een enorme inhaalbeweging bezig op het vlak van digitalisering. Iedere ondernemer beseft meer dan ooit hoe belangrijk het is om aanwezig te zijn op het internet. Om aan deze toevloed te kunnen voldoen en ook gewoonweg omdat er een grote nood is aan kwalitatieve én verstaanbare opleidingen hebben we deze workshops in het leven geroepen.

Bij Egidex is het bovendien onze missie én passie om websites beter te maken. Het is dan ook een zeer logische stap om onze kennis en ervaring te delen. Door middel van onze opleidingen helpen we jou immers om jouw website beter te maken!

Praktische Info & Prijs

Kostprijs:

●  € 195 (excl. 21% btw)

Data en tijdsduur:

●  1 voormiddag van 9u tot 12u30 (data nog te bepalen)
●  er is een pauze met koffie en frisdrank voorzien

Locatie:

Nog te bepalen

Opleiding op maat nodig?

We bieden eveneens opleidingen en presentaties op maat aan. Vul het onderstaande formulier in en dan sturen wij je spoedig een vrijblijvend voorstel!

Opleidingsvorm

Nieuwsgierig?

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen en data. We sturen enkel relevante info, geen onnodige reclame en spam dus.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen!

We sturen je enkel informatie rond nieuwe opleidingen en data. Geen onnodige reclame en spam dus :-)

Je bent met succes geabonneerd!